Centrum Panzió

Centrum Panzió (1) Centrum Panzió (2) Centrum Panzió (3) Centrum Panzió (4) Centrum Panzió (5)
Centrum Panzió adatai:
cím:
Centrum Panzió
2000   Szentendre
Dunakorzó
telefon:
26/302-500
fax:
26/302-500
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Szentendre évről-évre egyre több turistát és pihenni vágyót vonz, hiszen közel fekszik hozzá Budapest, a szentendrei Korzó pedig világhírű az utazók körében. Minden van itt, ami szem-szájnak ingere, a Dunakanyartól kezdve a híres cukrászdákon át a településen található múzeumokig és érdekességekig.

Jöjjön el erre a csodaszép vidékre és szálljon meg a Centrum Panzióban, ahol egész évben nyitva állunk Ön és családja előtt! A szobákban összkomfort várja vendégeinket. Jól felszerelt konyha a főzéshez, hűtőszekrény az ételekhez és mikrohullámú sütő, ahol megmelegítheti bárki finom ételeit. Ha Ön ínyenc és szeretné megkóstolni más főztjét is, szállodánk étterme boldogan áll az Ön rendelkezésére.

Ne keresgéljen tovább, ha tökéletes pihenőhelyre vágyik, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalál! Reméljük, hamarosan vendégeink között tisztelhetjük Önt és családját, barátait!
Centrum Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, mikro, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, TV

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, horgászat, hajózás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, múzeum, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com