Dominó Panzió - Székesfehérvár

Dominó Panzió - Székesfehérvár (1) Dominó Panzió - Székesfehérvár (2) Dominó Panzió - Székesfehérvár (3) Dominó Panzió - Székesfehérvár (4)
Dominó Panzió - Székesfehérvár adatai:
cím:
Dominó Panzió - Székesfehérvár
8000   Székesfehérvár
Fiskális u. 111.
telefon:
20/363-2455
fax:
22/305-279
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Jöjjön el Székesfehérvárra és legyen a vendégünk a Dominó Panzió szálláshelyen, amely egy családias környezetet biztosít az Öreghegy lábánál! A környéken több műemlék is található, amelyek vonzzák vendégeinket és az erre vetődő turistákat. Ilyen emlékmű például a Bánya-tó és a Bory vár, melynek segítségével bepillanthatunk a történelem egy szeletébe.

A panzió szobái mind egytől-egyig jól felszereltek és kényelmes pihenést biztosítanak. TV-vel, fürdőszobával és konyhával felszerelt lakrészeink tökéletes pihenést biztosítanak a család minden tagjának. Recepciónkon 0-24 óráig várjuk vendégeink kérdéseit és kéréseit, hogy Ön és családja semmiben se szenvedjen hiányt.

Közvetlen közelünkben kozmetikus, fodrász, fogorvos és sportcentrum található, de az agárdi strand is mindössze 5 kilométerre helyezkedik el tőlünk. Ne keresgéljen tovább, legyen a mi vendégünk!
Dominó Panzió - Székesfehérvár paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, olasz, orosz

Szoba paraméterei: WC, TV, rádió, erkély, internet, WIFI, Zuhanyzó, Fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, mikro, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, buszparkoló, TV

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, tenisz, lovaglás, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, vár, emlékmű, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com