Fagyöngy Vendégház

Fagyöngy Vendégház (1) Fagyöngy Vendégház (2) Fagyöngy Vendégház (3) Fagyöngy Vendégház (4) Fagyöngy Vendégház (5)
Fagyöngy Vendégház adatai:
cím:
Fagyöngy Vendégház
3323   Szarvaskő
Rózsa út 30.
telefon:
36/352-123, 70/518-36-56
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Szarvaskő egy csodálatos, természeti szépségeiről híres település, amely a Bükk hegység szélén található, alig 6 kilométerre Eger városától. Ez a hely nem csupán gyönyörű panorámájáról híres, de arról a várromról is, amely egy a közelben található, magas sziklafalon emelkedik. A vidék a régió egyik leghíresebb és legértékesebb tájaként szerepel a köztudatban.

A Fagyöngy Vendégház tárt karokkal várja vendégeit egész évben hangulatos, romantikus elrendezésű szobáival, ahol minden extra kényelem megtalálható. Jól felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, WC-vel, zuhanyzóval és kényelmes ágyakkal kedveskedünk az erre vetődőknek.

Összesen 10 fő részére tudunk szállást biztosíani, gyermekek részére pedig 50%-os kedvezményt adunk. Baráti társaságok és családok számára ideális ez a hely. A belső udvaron főzési és szalonasütési lehetőség biztosított, a parkolóban pedig biztonságosan elhelyezhető bármilyen jármű. Ismerje meg ezt a csodálatos helyet és kapcsolódjon ki nálunk!
Fagyöngy Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com