Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (1) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (2) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (3) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (4) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (5) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (6) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (7) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (8) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (9) Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (10)
Liget Wellness és Konferencia Hotel**** adatai:
cím:
Liget Wellness és Konferencia Hotel****
5540   Szarvas
Erzsébet Liget
telefon:
06/66/311-954, 06/66/216-141
fax:
06/66/216-141
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ****

Leírás
A Szarvas településen található Erzsébet liget csodálatos környék, ahol csend és nyugalom várja a pihenni vágyókat. Itt került kialakításra a Liget Wellness és Konferencia Hotel, amely az egészség és a pihenés szolgálatába állította teljes személyzetét. Jöjjön el hozzánk és pihenje ki magát ezen a fantasztikus helyen!

Összesen 36 szobával állunk vendégeink rendelkezésére, melyek mindegyike kielégíti az Ön legszélesebb igényeit. Kényelmes ágyak, Bali szigetéről származó egzotikus bútorok, minibár, TV és telefon teszik teljessé az itt töltött időt. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a liget ősi fáira, mely megnyugtató hatással van vendégeinkre.

Ezen felül klíma, antiallergén ágyneműk, hajszárító, törölköző, internet csatlakozási lehetőség, szobaszéf és fürdőköpeny jár mindenkinek, aki úgy dönt, hogy nálunk tölti el szabadidejét. Ismerje meg a várost, ugorjon fejest az itteni kulturális életbe és jöjjön el hozzánk, hogy kényeztethessük sokoldalú szolgáltatásainkkal!
Liget Wellness és Konferencia Hotel**** paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, félpanzió, teljes ellátás, mosógép, zárt parkoló, étterem, bár, TV, telefon, szauna, szolárium, sporteszköz-kölcsönzés, kert, mozgássérült-barát, széf, társalgó, medence, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com