Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel

Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (1) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (2) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (3) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (4) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (5) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (6) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (7) Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel (8)
Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel adatai:
cím:
Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel
5081   Szajol
Szajol HRSZ. 096/8.
telefon:
56/599-399
fax:
56/599-398
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel **, konferenciaszálló

Leírás
Szolnoktól mindössze 15 km-re fekszik a Holt-Tisza, melynek partján egy festői szépségű sziget került kialakításra. Ez a kicsiny sziget alkalmas arra, hogy egy különleges esküvőt, egy felejthetetlen céges partit, de akár egy zártkörű táborozást szervezzünk. Ez a vidék nem csillog és nem bővelkedik a luxusban, helyette csendes, nyugodt pihenést kínál.

A különleges szolgáltatásoknak köszönhetően manapság sok fiatal pár választja ezt a helyet esküvő céljából, de cégek és nagyobb baráti társaságok számára is ideális.

A hotel 43 szobával, apartmannal várja vendégeit, de üzemeltetünk egy családias éttermet is, ahol számtalan különleges és rendkívül finom étel kerül felszolgálásra. Jöjjön el Ön is az Alcsi-Holt Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotelbe!
Alcsi-Holt-Tisza Konferencia- és Szabadidőközpont Klubhotel paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, lengyel

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf

Környék szolgáltatásai: étterem, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, benzinkút


Booking.com