Topáz Vendégház

Topáz Vendégház (1)
Topáz Vendégház adatai:
cím:
Topáz Vendégház
9400   Sopron
Harkai u. 32.
telefon:
99/321-647, 70/778-0186
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Sopron az egyik legszebb város Magyarroszágon. Számtalan külföldi jár ide, hála a határ közelségének. Ezen a csodálatos vidéken várja Önt és kedves családját a Topáz Vendégház, ahol egész lessük vendégeink minden kívánságát! Maga a vendégház Sopron egyik legszebb részén, a Lővérekben található. A környezetet fák tarkítják, a csendet pedig madárdal töri meg.

A szállás ideális 4 fős családok részére. A szoba berendezését ízléses fenyőbútorok alkotják. A konyha megfelelően berendezett, a főzni kívánó vendégek tökéletes helyszínéül szolgál. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tűzhely, mosógép és étkező szolgálja vendgeink kényelmét.

Magát az épületet egy csodálatos kert veszi körbe, ahol örökzöldeket, gyümölcsfákat és virágokat találhatunk. Egy játszóteret is kiépítettünk a gyermekek részére, így ők is jól érezhetik magukat nálunk. Háziállatait sem kell otthon hagynia, hiszen hozzánk akár kutyát, akár macskát behozhatnak vendégeink. További információt elérhetőségeink valamelyikén kaphatnak vendégeink!
Topáz Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, TV

Szállás szolgáltatásai: fedett parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, síelés, természetjárás, erdő/park, uszoda


Booking.com