Ringhofer Vendégház

A vendégház épülete Kényelmes, tág szobák
Ringhofer Vendégház adatai:
cím:
Ringhofer Vendégház
9400   Sopron
Balfi út 52.
telefon:
99/325-022
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II., vendégház

Leírás
A Ringhofer Vendégház Sopron belvárosában található, ahol családias környezet, csend és nyugalom várja az ide látogatókat. Kétágyas szobáinkat pótággyal is el tudjuk látni, s minden szoba televízióval, hűtőgéppel valamint minibárral ellátott. Az épület előterében egy tágas társalgó és a hozzá tartozó terasz segít abban, hogy az időtöltés még kellemesebb legyen.

Természetesen igény szerint az étkeztetés is megoldott, erről bővebb információt munkatársainktól kaphat. A ház mellett egy nagyobb parkoló is kialakításra került, ám igény szerint az autók zárt helyen is megőrizhetők.

Jöjjön el hozzánk ebbe a szépséges határmenti városba és élvezze Sopron különleges atmoszféráját, levegőjét és vendégszeretetét!

Ringhofer Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: mikro, hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, reggeli, mikro, parkoló, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com