Csillagfény Panzió Étterem és Bár

Csillagfény Panzió Étterem és Bár (1) Csillagfény Panzió Étterem és Bár (2) Csillagfény Panzió Étterem és Bár (3) Csillagfény Panzió Étterem és Bár (4)
Csillagfény Panzió Étterem és Bár adatai:
cím:
Csillagfény Panzió Étterem és Bár
3980   Sátoraljaújhely
Mártírok út 29.
telefon:
47/322-619
fax:
47/521-392
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Járt már Ön valaha Sátoraljaújhelyen? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy látogatást tegyen ebbe csodálatos városba! A Csilagfény Panzió Étterem és Bár a Magashegy lábánál helyezkedik el, ahol többek között a panzió, az étterem és a bár is megtalálható.

Összesen 9 szobával rendelkezünk, melyek mindegyike pótágyazható, de ezen felül egy apartman is rendelkezésre áll a baráti társaságok és nagyobb családok részére. A szobák klimatizáltak, jól felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel és kényelmes ágyakkal rendelkeznek. Ezen felül minibár, széf és televízió is várja Önöket, ami még tovább fokozza a kényelmi érzését.

Aki hozzánk elvetődik, az csodálatos kirándulásokban vehet részt. Megtekintheti többek között a Zemplén csodálatos dombjait és hegyeit, ellátogathat a legkorábban épült Árpád-kori várhoz, de akár a Széphalmi Kazinczy Múzeumot is megcsodálhatja. Mire vár még? Jöjjön el hozzánk!
Csillagfény Panzió Étterem és Bár paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, étterem, bár, szauna, szolárium, széf, medence, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com