VitalMed Hotel Sárvár *****

VitalMed Hotel Sárvár ***** (1) VitalMed Hotel Sárvár ***** (2) VitalMed Hotel Sárvár ***** (3) VitalMed Hotel Sárvár ***** (4) VitalMed Hotel Sárvár ***** (5) VitalMed Hotel Sárvár ***** (6)
VitalMed Hotel Sárvár ***** adatai:
cím:
VitalMed Hotel Sárvár *****
9600   Sárvár
Vadkert u. 1.
telefon:
95/523-700
fax:
95/523-707
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ****
férőhely:
25 szoba (56 ágy)
1 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
24900-29900 HUF / fő reggelivel
30300-35300 HUF / fő félpanzióval
IFA: 320 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Sárvár egy csodálatos hely, ami évről-évre számtalan turistát vonz magához az ország minden pontjáról. Itt található a híres sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Csónakázó tó, amely a Rába folyó partján terül el. Ezen kívül érdemes még megemlíteni a Vadkertet is, ahol egy csodaszép erdő és liget található. Ugye jól hangzik?

Látogasson el ebbe a csodaszép városba és legyen a vendégünk az ötcsillagos VitaMed Hotel Sárvár épületében! 26 igényesen berendezett szobával várjuk vendégeinket, melyek mindegyike légkondicionált és tökéletes kényelmet biztosít. A szobák nagy részéhez erkély is tartozik, illetve a legtöbbjük esetén pótágyazásra is lehetőség van.

Vendégeink minden medencét ingyenesen használhatnak, beleértve a szanuát és a nudista területet is. A fürdőköntöst, a törülközöt és az egyéb kellékeket természetesen mi biztosítjuk. Tekintse meg honlapunkat és legyen a vendégünk!
VitalMed Hotel Sárvár ***** paraméterei:


Booking.com