Hotel Arborétum ***

Hotel Arborétum *** (1) Hotel Arborétum *** (2) Hotel Arborétum *** (3) Hotel Arborétum *** (4)
Hotel Arborétum *** adatai:
cím:
Hotel Arborétum ***
9600   Sárvár
Medgyessy F. u. 20.
telefon:
95/520-630, 30/962-0700
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***
2 apartman
16 szoba
férőhely:
40
ár / fő:
4600 - 6440 HUF

Leírás
Sárváron található Nyugat-Magyarország egyik legkedveltebb és legszebb pihenőhelye, amit minden kedves Vendégünknekt tiszta szívből ajánlunk. Ha Ön is semmittevésre vágyik, a legjobb választás a Hotel Arborétum, amely egy 3 csillagos szálloda és egész évben kényezteti az erre vetődő, pihenni vágyó embereket.

Maga a hotel a belvároshoz és a híres gyógyfürdőhöz egyaránt közel található. A neve nem véletlenül ez, hiszen az Arborétum szomszédságában épült, ahol több száz éves fák emelkednek a magasba. A szobák mindegyikéb található hűtőszekény, minibár, telefon, WC és televízió. Érkezéskor gyümölcskosárral kedveskedünk vendégeinknek.

A városban számtalan kulturális látnivaló akad. Múzeumok, kultúrális épületek, bárok, szórakozóhelyek... még felsorolni is nehéz azt a rengeteg programlehetőséget, ami Önre és családjára vár. Kényeztesse magát egy igazán fantasztikus helyen és válassza a Hotel Arborétumot!
Hotel Arborétum *** paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, minibár, WC, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, mosógép, zárt parkoló, büfé, bár, TV, telefon

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, erdő/park, gyógyfürdő, vízpart, szauna, múzeum, vár, emlékmű, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com