Hold Apartmanház

Hold Apartmanház (1) Hold Apartmanház (2) Hold Apartmanház (3) Hold Apartmanház (4) Hold Apartmanház (5) Hold Apartmanház (6) Hold Apartmanház (7) Hold Apartmanház (8) Hold Apartmanház (9) Hold Apartmanház (10)
Hold Apartmanház adatai:
cím:
Hold Apartmanház
9600   Sárvár
Hold u. 8-10.
telefon:
0036-30/974-3386, 0036-95/520-115
fax:
95/520-114
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
apartman

Leírás

Az új apartmanház központban, 100m-re a Nádasdy-vár mellett, a Gyógy és Wellness fürdőtől 1200m-re, csendes, zöld övezetben található. Az apartmanok / 40m2 és 50-60m2 studió apartmanok /rooms, konyha, fürdőszobával rendelkeznek.


A konyhában: hűtő, mikro, kenyérpirító, kávéfőző, elektromos főzőlap-sütővel, vízforraló stb.
A szobában: színes Tv, némelyben légkondicionáló és Dvd, ágynemű, terasz. A fürdőben: kád-zuhanyzó, hajszárító, törülközők.

Az apartmanházban lift, recepció, zárt őrzött ingyenes parkoló, gyermekeknek játszórész, pingpongasztal, grillezési-bográcsolási lehetőség az udvarban, internet rooms, kerékpár kölcsönzés. Étterem 150m-re.
A vendégek igényei szerint, masszázs, kozmetika, fodrász, reggeli, taxi rendelés kérhető.

Megközelités

Sárvárra északi irányból / Sopron,Győr,Csornán keresztúl Budapestről/ beérkezve a rendőrlámpánál egyenesen továbbhaladva érkeznek a Deák Ferenc utcára. Az utca végén balra a templom irányában befordulva,majd a templom utáni első jobb oldali kereszteződésre bekanyarodva érkeznek a Várkerületre,itt a Várkapu Vendéglő előtt balra kanyarodva,haladjon tovább Vár park mellett,majd a következő kereszteződésben jobbra fordulva/ Tizenháromváros utca/ és az azutáni kereszteződésben rögtön balra kanyarodva érkeznek a Hold utcába.Kaputelefonon tudnak bejelentkezni a recepcióra.

 

Sárvár déli irányából / a 84-és,8-as út, Veszprém,Jánosháza,Ajka,Budapestről  / érkezve a rendőrlámpánál egyenesen tovább haladva rövidesen elérkeznek a sárvári Nádasdy várhoz. A vár bejárata utáni első bal oldali keresztutcára bekanyarodva érkeznek a Várkerületre,a Várkapu Vendéglő előtt balra kanyarodva haladjon tovább a Vár park mellett,majd a következő kereszteződésben jobbra fordulva / Tizenháromváros utca/ és az azutáni kereszteződésben rögtön balra kanyarodva érkeznek a Hold utcába.Kaputelefonon tudnak bejelentkezni a recepcióra.

 

Kutya/macska a szálláson
Ha az üdülésre szeretné magával hozni kedvenc háziállatát, úgy kérjü előre értesítsen bennünket. Ez lehetséges illeték ellenében, de csak kis testű kutyát. Kellemetlen helyzeteket kerülhetnek el, ha a szállásadó nem helyben szerez tudomást kutyájáról vagy egyéb háziállatáról.

Hold Apartmanház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com