Apartmanház

Apartmanház (1) Apartmanház (2)
Apartmanház adatai:
cím:
Apartmanház
9600   Sárvár
Tinódi u. 6.
telefon:
30/336-4208
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
A Nyugat-Dunántúlon található Sárvár emberemlékezet óta vonzza a turistákat. Ezt a vonzalmat a csodálatos környezetnek köszönheti, amely számos látványosságot és érdekességet biztosít mindazoknak, akik ellátogatnak ide. A település csendes övezetében található az Apartmanház névre hallgató szálláshely, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt.

A szobák teljes kényelmükről híresek. Jól felszerelt, igényes konyhával, gűztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, mosógéppel, WC-vel, zuhanyzóval és kényelmes ágyakkal várjuk a pihenni vágyókat. Igény szerint reggelit és ebédet is biztosítunk mindenki számára.

Az épülethez egy belső udvar is tartozik, ahol főzni, sütni és bográcsozni egyaránt lehet. A gyerekek számára homokozó is rendelkezésre áll, ahol ők is kiengedhetik a fáradt gőzt. Nem kell autója és kedvencei miatt sem aggódnia, hiszen a parkolóban biztonságosan elhelyezheti járművét, kutyáját, macskáját pedig bármikor behozhatja hozzánk. Várjuk Önt és családját szeretettel!
Apartmanház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, fedett parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, csónakázás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com