Erika Vendégház

Erika Vendégház (1) Erika Vendégház (2) Erika Vendégház (3)
Erika Vendégház adatai:
cím:
Erika Vendégház
3950   Sárospatak
Szalontai u. 38.
telefon:
47/314-167, 30/607-9073
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház II., vendégház
Leírás
Sárospatak rendkívül népszerű a turisták és az utazók körében. Ezen a vidéken mind kulturális, mind természeti örökségekkel találkozhat az ember, megismerve a magyar történelem egy régi fejezetét. Mi az Erika Vendégházba kalauzoljuk vendégeinket, amely a thermálfürdő mellett található egy nyugodt, parkosított környezetben.

A szállás önellátó, a szobákban pedig minden kényelmi funckió megtalálható. Aki az otthon főzést részesíti előnyben, annak nem kell elkeserednie, hiszen jól felszerelt konyha, tűzhely, sütő és hűtőszekrény várja. Ezen felül mosógéppel, kényelmes ágyakkal, ebédlővel és kulturált vizesblokkal kedveskedünk mindenkinek, aki minket választ.

Az épülethez egy belső udvar is tartozik, ahol főzési és sütési lehetőségek kínálkoznak. Igazán fantasztikus lehetőséget kínálunk egy kellemes kerti partihoz akár a család, akár a barátok társaságában. Emelje fel a telefont, tárcsázza elérhetőségeink egyikét és foglaljon magának szobát nálunk az év 365 napján!
Erika Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com