Balassi Vendégház

Balassi Vendégház (1)
Balassi Vendégház adatai:
cím:
Balassi Vendégház
3950   Sárospatak
Balassi út. 38.
telefon:
20/538-1390, 20/538-1390
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Sárospatak Észak-Magyarországon található, csodálatos hegyekkel és fensíkokkal övezett tájon. Itt épült meg sok-sok évvel ezelőtt a Balassi Vendégház, ahol vendégeink egész évben megszállhatnak a lehető legnagyobb kényelemben. Ha unja a nagyvárosi forgalmat és ha szeretne egy kis friss levegőt szívni, akkor ne keresgéljen tovább, hiszen ez a vidék tökéletes választás ehhez!

Ha elfáradt a túrázásban, vagy egész egyszerűen csak gondtalan pihenésre vágyik egy csendes környezetben, akkor foglalja le szállását a Ballasi Vendégházban! A szobákban megtalálható egy jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrosütő, hűtőszekrény, zuhanyzó és fürdőkád, TV és rádió. A belső udvarban zárt parkoló, kerti tűzhely és sportkölcsönzési lehetőség adott.

Látogasson el honlapunkra, hívjon fel minket bátran és legyen a vendégünk!
Balassi Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com