Vár-Lak Vendégház

Vár-Lak Vendégház (1) Vár-Lak Vendégház (2)
Vár-Lak Vendégház adatai:
cím:
Vár-Lak Vendégház
3121   Salgótarján-Salgóbánya
Mikes Kelemen út 1.
telefon:
20/460-7160
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
A Vár-Lak Vendégház Salgótarján csendes, kertvárosi övezetben található és egész évben szeretettel várja pihenni vágyó vendégeit. Szálláshelyünk kényelmes, családias berendezésű, az északi kertben egy bográcsozásra, szalonnasütésre alkalmas területtel. Ez a hely tökéletes célpontjául szolgál mindazoknak, akik szeretnék kipihenni az egész éves fáradalmakat és kifújni a fáradt gőzt.

A kisgyermekekkel érkezők sem kell aggódniuk, hiszen a szálláshoz közel egy játszótér található, ahol a kicsik is jól érezhetik magukat. A szállás szobái kényelmesek, komfortosan berendezettek. A konyhában minden megtalálható, amit a házias ízek kedvelői elvárnak, az ágyak kényelmesek a WC, fürdőszoba pedig rendszeresen takarítva van.

Szeret horgászni? Ez a hely tökéletes Önnek, hiszen a környéken 2 halastó is található. Aki télen látogat el hozzánk, annak figyelmébe ajánljuk a Salgó vár melletti sífelvonót, ahol kiváló szánkózási és síelési lehetőség kínálkozik. Ez a hely Önnek és családjának lett kitalálva, éljen hát a lehetőséggel!
Vár-Lak Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, kert, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, benzinkút


Booking.com