Bebes Vendégház

Bebes Vendégház
Bebes Vendégház adatai:
cím:
Bebes Vendégház
9632   Sajtoskál
Bükfürdői u. 18.
telefon:
94/388-256
nyitva:
május 1 - október 31.
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
A Bebes Vendégház szeretettel várja pihenni és felüdülni vágyó vendégeit a nyugat-dunántúli Sajtoskál településen, ahol számtalan szórakozási lehetőség várja az embert. Szeretne kikapcsolódni? Ne keresgéljen tovább, ez a hely Önnek lett kitalálva!

A szállás minden extra felszereléssel rendelkezik, amit az ember csak megkívánhat. A szobák korszerűek, kényelmesek és minden igényt kielégítenek. Hűtőszekrény, fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, TV, rádió, kényelmes társalgó és udvari tűzhely áll rendelkezésre. Ezen felül sporteszközök bérlésére valamint asztaliteniszezésre és lengőtekézésre is lehetőség van.

Ez a hely ideális mind családoknak, mind baráti társaságoknak. Jöjjön és fedezze fel a régió érdekességeit, nevezetességeit és engedje, hogy elkényeztessük Önt!
Bebes Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó, asztalitenisz, lengőteke

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút


Booking.com