Erdészeti Turistaszálló

Erdészeti Turistaszálló (1) Erdészeti Turistaszálló (2)
Erdészeti Turistaszálló adatai:
cím:
Erdészeti Turistaszálló
3559   Répáshuta
Herman O. u. 44.
telefon:
46/390-176
fax:
46/390-176
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló B

Leírás
Nincs is annál jobb érzés, mint amikor az ember végre kiszabadulhat a nagyvárosi forgatagból és eltölthet néhány kellemes percet, órát, napot a természetben. Répáshuta erdőségei kiváló célpontul szolgálnak azoknak, akik szeretnének a természetben pihenni.

Az Erdészeti Turistaszálló egész évben várja kedves vendégeit, a legkülönfélébb szolgáltatásokkal. Szállásunk önellátó, az alapfelszereltségen kívül egy nagy ebédlővel, udvari tűzhellyel és egy szép kerttel rendelkezik. A parkolóban személyautók és buszok egyaránt elférnek, a nagyobb kényelem érdekében.

A környéken vadászati, síelési és természetjárási lehetőségek adottak, így minden korosztály mára garantált a szórakozás.

Legyen Ön is a vendégünk télen-nyáron!
Erdészeti Turistaszálló paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, síelés, vadászat, természetjárás, erdő/park, múzeum, szolgáltatások gyerekeknek, posta, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com