Sváb Panzió

Sváb Panzió (1) Sváb Panzió (2) Sváb Panzió (3)
Sváb Panzió adatai:
cím:
Sváb Panzió
3908   Rátka
Iskola tér 7.
telefon:
47/374-189, 20/544-9375
fax:
47/374-189
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Rátka egy nem túl ismert település, de annál ismertebb a régió, ahol fekszik. Ez a kis falu ugyanis Észak-Magyarországon helyezkedik el, a csodálatos Bükk-hegység erdejében. A környékre a csend és a teljesen tiszta levegő jellemző, így akinek az áll szándékában, hogy kiszabaduljon a nagyváros forgatagából, az  mindenképpen látogasson el ide!

Szállásunkon kényelmes szobákat alakítottunk ki, amelyekben minden szükséges komfortelem megtalálható. Praktikusan kialakított konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, kényelmes ágyak, fürdőszoba, zuhanyzó és WC. Ezen kívül a belső udvaron egy főzőhely került kialakításra, amely tökéletesen alkalmas kerti partik lebonyolítására.

Aki szeretné házi kedvenceit magával hozni, annak sem kell elkeserednie, hiszen kutya és macska hozzánk egyaránt behozható. Szedje össze családját, gondoljon egy nagyot és jöjjön el hozzánk kirándulni ebbe a csodálatos régióba! Töltse nálunk szabadságát és töltődjön föl a természet lágy ölén!
Sváb Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com