Viktor Vendégház

Sátorozás megoldható ! Viktor Vendégház (2) Viktor Vendégház (3)
Viktor Vendégház adatai:
cím:
Viktor Vendégház
3388   Poroszló
Kossuth u. 76.
telefon:
36/353-393, 30/347-7172
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Poroszló egy kis település a Tisza-tó partján, amely manapság rendkívüli népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, hiszen az itteni természeti kincseknek köszönhetően mindazok, akik szeretik az aktív és a passzív pihenést, jól érezhetik magukat itt. A tó lehetőséget biztosít csónakázásra, horgászásra, úszásra, de persze a parton is jól érezhetik magukat a pihenni vágyók.

A Viktor Vendégház ebben a csendes környezetben várja vendégeit az év 365 napján. Szobáink mindegyikében jól felszerelt konyha, mikrohullámú sütő, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád, TV és rádió található. Az épületben egy társalgó is kialakításra került, ahol a baráti társaságok kellemes hangulatban eltölthetik szabadidejüket.

A környéken teniszezési, lovaglási, vadászati, horgászati, természetjárási és strandolási lehetőségeket talál az ide utazó. Legyen Ön is vendégünk a Viktor Vendégházban!
Viktor Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, kert, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com