Varga Imréné

Varga Imréné (1)
Varga Imréné adatai:
cím:
Varga Imréné
3388   Poroszló
Hősök u. 45/a.
telefon:
36/353-150, 30/539-2041
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Poroszló méltán híres a turisták körében, hiszen itt található a csodaszép Tisza-tó. Mindenki, aki nagyvárosban él, szívesen vetődik el erre a helyre, mert a levegő itt kristálytiszta, a csend pedig körülvesz mindent. A városi forgatag után egy ilyen békés hely maga a mennyország. Ha Ön is pihenésre vágyik, nem kell tovább keresgélnie; ez a hely minden szempontból tökéletes erre a célra!

Varga Imréné egy magánszálláhelyet üzemeltet a faluban, nem messze a tóparttól. A szállás egész évben nyitva áll a vendégek előtt és ideális kisebb családok, baráti társaságok számára. A szobákban konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, TV, zuhanyzó és WC található.

A belső udvarban tökéletes alkalom kínálkozik egy kerti partira, hiszen az udvari főzőhelyen sütni és főzni egyaránt lehet. Gépkocsija miatt sem kell aggódni, mert a belső, zárt parkolóban garantáltan védve lesznek értékei. Mire vár még? Foglalja le szobáját mielőbb!
Varga Imréné paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com