Poroszlói Vendégház

Poroszlói Vendégház (1) Poroszlói Vendégház (2)
Poroszlói Vendégház adatai:
cím:
Poroszlói Vendégház
3388   Poroszló
Fő út 15/a.
telefon:
36/453-082, 30/9674-495
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Szereti Ön a víz közelségét? Szeret úszni, fürdeni, csónakázni, horgászni vagy egész egyszerűen csak ejtőzni a tóparton semmire sem gondolva? Ha a válasz igen, akkor Önnek a Tisza-tó tökéletes úti cél lehet. Ezen a vidéken minden álma teljesülhet, amire a vízparton valaha is vágyhat.

A Poroszlói Vendégház egész évben várja kedves vendégeit összkomfortos szobáival és vendégszerető személyzetével. A szobákban jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó, fürdőkád és TV várja Önt. Ezen kívül sporteszköz-kölcsönzési lehetőség, zárt parkoló, kert és udvari tűzhely is tartozik a szálláshelyhez, ahol minden az Ön igényei szerint történik.

A környéken gyorsétterem, kávéház, cukrászda, szauna, szolárium, strand, múzeum, kastély található, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a napok eseménytelenül telnek majd ezen a vidéken. Legyen a vendégünk!
Poroszlói Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com