Poroszló Parasztház

Poroszló Parasztház (1) Poroszló Parasztház (2) Poroszló Parasztház (3) Poroszló Parasztház (4) Poroszló Parasztház (5) Poroszló Parasztház (6) Poroszló Parasztház (7)
Poroszló Parasztház adatai:
cím:
Poroszló Parasztház
3388   Poroszló
Iparosok u. 1.
telefon:
36/343-221, 30/9043077
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház
férőhely:
2 szoba
tájékoztató árak:
2500-3000 USD / fő ellátás nélkül
IFA: 200 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Tisza-tó régiójában található Poroszló, amely az egyik legfelkapottabb település ezen a környéken. Családok, horgászok és egyszerű, pihenni vágyó emberek célpontjául szolgál már évek óta. Amennyiben Ön is szeretne egy kicsit kikapcsolódni és maga mögött hagyni a szürke hétköznapokat, ez a hely tökéletes lehet az Ön számára.

A Poroszló Parasztház tárt karokkal várja vendégeit egész évben. A szállástól mindössze egy rövid sétával megközelíthető maga a tó, ahol a forró nyári napokon kellemes felüdülésben lehet részünk. Szállásunk 2 szobát tartalmaz, melyek mindegyike összkomfortos és családias hangulatú.

Ezen kívül az udvarban egy szalonnasütő hely és egy nádtetős pavilon is kialakításra került, ahol kerti partik megrendezésére van lehetőség. Nyáron a Tisza-tó tökéletes célpont, jöjjön hát el Ön is hozzánk!
Poroszló Parasztház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, rádió, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, kastély


Booking.com