Napsugár Vendégház

Napsugár Vendégház (1)
Napsugár Vendégház adatai:
cím:
Napsugár Vendégház
3388   Poroszló
Tompa M. út 10.
telefon:
36/353-465, 30/9952-340
fax:
36/353-465
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
szobák:
2
férőhely:
6 fő
3 ágy/szoba
ár / fő:
2500 - 3000 HUF

Leírás
Poroszló a Tisza-tó közvetlen szomszédságában található és tökéletes kikapcsolódást nyújt mindazok számára, akik szeretnek vízparton, csendes környezetben pihenni. Ha Ön városi ember, bizonyára igényli a hasonló kényeztetést, hiszen a városban szmog, zaj és állandó tömeg uralkodik. Jöjjön hát el erre a fantasztikus vidékre és legyen a vendégünk a Napsugár Vendégházban, amely egész évben tárt karokkal várja minden pihenni vágyó vendégét!

A szállás teljes egészében önellátó, a szobákban pedig minden komfortelem az Ön és családja kényelmét szolgálja. A konyha tökéletesen felszerelt, a szokásos paraméterek mellett tűzhellyel, hűtőszekrénnyel és mikrohulámú sütővel rendelkezik. Természetesen minden szobában található igényesen kialakított és tisztántartott WC, zuhanyzó és fürdőkád.

Az udvaron egy zárt parkolót és egy tűzhelyet alakítottunk ki, ahol sütni és főzni egyaránt lehet. Legyen a vendégünk és érezze jól magát nálunk!
Napsugár Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com