Liliom Vendégház

Liliom Vendégház (1)
Liliom Vendégház adatai:
cím:
Liliom Vendégház
3388   Poroszló
Fő u. 11.
telefon:
30/549-6871 20/363-6677
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Ha Ön szereti a vízpartot, szeret horgászni, csónakázni, fürdeni természetes tavakban, akkor Önnek Poroszló tökéletes célpont, hiszen itt található a Tisza-tó, amely évről-évre egyre népszerűbb a turisták körében. A környéken számtalan érdekességet láthat az utazó, de ami a legfontosabb, kellemes pihenéssel töltheti el szabadságát, pihenőnapjait.

A Liliom Vendégház a település szívében található és egész évben szeretettel várja vendégeit néhány kellemes nap eltöltésére ezen a csodálatos vidéken. A szobákban jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó, fürdőkád és televízió található. Kisebb családok és baráti társaságok számára ideális pihenőhelyet biztosítunk, így amennyiben Ön is szűk körben tervezi a pihenést, látogasson el hozzánk bármikor!

A belső udvarban zárt parkoló, udvari tűzhely és ízlésesen kialakított kert teszi hangulatosabbá a pihenést. Ne késlekedjen, legyen a vendégünk még az idén!
Liliom Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: zárt parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, kastély, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com