Kifog-Lak Vendégház

Kifog-Lak Vendégház (1) Kifog-Lak Vendégház (2) Kifog-Lak Vendégház (3) Kifog-Lak Vendégház (4) Kifog-Lak Vendégház (5) Kifog-Lak Vendégház (6) Kifog-Lak Vendégház (7) Kifog-Lak Vendégház (8) Kifog-Lak Vendégház (9) Kifog-Lak Vendégház (10) Kifog-Lak Vendégház (11)
Kifog-Lak Vendégház adatai:
cím:
Kifog-Lak Vendégház
3388   Poroszló
Ságvári út. 38.
telefon:
36/343-221, 30/904-3077
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
szobák:
4
férőhely:
15 fő
1 apartman
ár / fő:
2000 - 2500 HUF

Leírás
A Tisza-tó környéke egyszerűen tökéletes célpont mindazoknak, akik pihenni és kikapcsolódni szeretnének. Azok, akik szeretik a horgászatot, különösen jól fogjákérezni magukat szálláshelyünkön, melynek viccesen a Kifog-Lak Vendégház nevet adtuk. Egész évben szeretettel várjuk vendégeinket egy kellemes nyaralás eltöltésére, vendégszerető személyzetünkkel egyetemben.

Vendégházunk a strandtól és a tótól mindössze 700 méterre található egy csendes utcában, a falu központjában. Maga a szállás igényesen felújított, összkomfortos, gázfűtéses és kényelmes szoábákkal, fürdőszobával felszerelt. Az udvarban természetesen szalonnasütő is található, ahol kényelmesen lehet sütni és főzni, de akár kertipartit is rendezni.

Plusz szolgáltatásként kerékpárat is biztosítunk a szálláshoz, így a környék is könnyedén felfedezhető. Ezen felül pingpongasztal, 3 db csónak és egyéb sporteszközök kölcsönzésére van még lehetőség. Ha aktívan szeretné tölteni a pihenést, ne keresgéljen tovább, válasszon minket és szálljon meg a Kifog-Lak Vendégházban!
Kifog-Lak Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, kastély, benzinkút


Booking.com