Géczi Zsuzsanna

Géczi Zsuzsanna (1)
Géczi Zsuzsanna adatai:
cím:
Géczi Zsuzsanna
3388   Poroszló
József Attila út 41/b.
telefon:
36/353-961, 30/238-1775
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely

Leírás
A Géczi Zsuzsanna által üzemeltetett falusi szálláshely a Tisza-tó partján található Poroszlón fekszik, s egész évben nyitva áll új és régi vendégei előtt egyaránt. Jöjjön el ide és ismerje meg a régió nevezetességeit, kapcsolódjon ki e varázslatos tó partján és horgásszon, fürdöjön, kiránduljon kedvére Magyarország egyik legkedveltebb tóvidékén!

A szálláshely önellátó és minden szükséges extrával felszerelt. A szobákban kényelmes ágy, TV, WC és zuhanyzó található. Főzési lehetőség egyaránt kínálkozik a konyhában és a kertben is. Gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, mosógép teszik kényelmesebbé az itt töltött időt.

A környék igazi paradicsom a természetet kedvelőknek, hiszen a csend és a friss levegő valósággal kikapcsolja a munkában megfáradt agyat. Ne habozzon hát, lépjen kapcsolatba a szálláshely üzemeltetőjével és legyen a vendégünk akár télen, akár nyáron!
Géczi Zsuzsanna paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, strand, uszoda, vízpart, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com