Edit Vendégház

Edit Vendégház adatai:
cím:
Edit Vendégház
3388   Poroszló
Kossuth út 27.
telefon:
52/428-484, 70/253-0754
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Az Edit Vendégház a Tisza-tó méltán népszerű vidékén található és egész évben sok szeretettel várja vendégeit egy kellemes hétvégére, esetleg néhány napra. Ez a hely egyszerűen ideális ahhoz, hogy vendégeink kifújják a fáradt gőzt és energiát merítsenek a természetből a munkával teli hétköznapok átvészelésére.

A szálláson található szobák mindegyikében teljes komfort várja a vendégeket. Jól felszerelt konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, WC-vel, zuhanyzóval és fürdőkáddal kedveskedünk Önnek. Ezen felül a belső udvaron egy tűzhelyet alakítottunk ki, ahol mindenki kénye-kedvére főzhet és süthet bármit, amihez kedve támad.

A környéken természetjárási lehetőségek adottak, a Tisza-tónak köszönhetően pedig csónakázni, úszni és horgászni is lehet ezen a fantasztikus vidéken. Szakadjon ki a szürkeségből és engedje el magát egy szinte érintetlen természeti régióban, ahol minden az Ön igényeinek megfelelően lett kialakítva!
Edit Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, fedett parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com