Bukta Attiláné

Bukta Attiláné (1)
Bukta Attiláné adatai:
cím:
Bukta Attiláné
3388   Poroszló
Alsóréti út 5.
telefon:
36/353-140, 30/405-9461
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Mielőtt Poroszlóra látogatna, feltétlenül tekintse meg a település eseménynaptárát, hiszen ezen a vidéken egész évben érdekes eseményekkel és programokkal várjuk az ide látogató, pihenni vágyó vendégeket! A Bukta Attiláné által üzemeltetett magánszállás ennek megfelelően az év 365 napján nyitva áll a vendégek előtt!

A szobák mindegyikében található egy jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, TV és rádió. A belső udvarban egy tűzhely került kialakításra, amely nagyszerű helyszínűl szolgálhat kerti partik és sütések-főzések esetén. Mivel a kialakításkor a mozgássérült vendégekre is gondoltunk, az ő ellátásuk is biztosított.

A környéken sporteszköz-kölcsönzési lehetőség, lovaglás, horgászat, természetjárás és a Tisza-tó közelségének köszönhetően vitozlázási, csónakázási lehetőség várja az erre látogatókat. Ne késlekedjen, legyen a vendégünk Ön is!
Bukta Attiláné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com