Sinka Miska Vendégház

Sinka Miska Vendégház (1) Sinka Miska Vendégház (2) Sinka Miska Vendégház (3) Sinka Miska Vendégház (4) Sinka Miska Vendégház (5)
Sinka Miska Vendégház adatai:
cím:
Sinka Miska Vendégház
4125   Pocsaj
Petőfi utca 38-40.
telefon:
54/415-161 20/9215-663 54/415-193 (Balázs Mihály)
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kemping, falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Pocsaj mindössze 32 kilométerre található Debrecen városától az Alföldön és szinte közvetlenül a román határ mellett helyezkedik el. Régi település, egészen 1291 óta van a köztudatban. A város jellegzetes bihari település, telis-tele zegzugos utcákkal, górékkal és csűrökkel. A közelben található a Kopasz-domb, ahonnan a turisták kellemes látványban gyönyörködhetnek és egy kicsit eggyé válhatnak a természettel a friss levegő és a csendes környezet miatt.

Itt várja vendégeit a Sinka Miska Vendégház, ahol 10 fő elszállásolására és sátorozásra van lehetőség. Aki szereti a falusi életet és szeretné kipróbálni ezt a hangulatos életformát, annak itt a helye, hiszen vendégeink többek között megismerhetik a lekvárfőzést, a kenyérsütést, a szövést és a vesszőfontást, de természetesen a helyi néptáncba és népzenei szokásokba is betekintést nyerhetnek.

Szobáinkban minden kényelmi funkció megtalálható, az udvarban pedig egy szalonnasütő hely került kialakításra. Ha szeretne egy csendes, falusi környezetben pihenni, itt a helye nálunk!
Sinka Miska Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, autókölcsönzés, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com