Jelenik Ház

Jelenik Ház (1)
Jelenik Ház adatai:
cím:
Jelenik Ház
2119   Pécel
Apafi u. 4.
telefon:
28/455-943
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
A Jelenik Ház egész évben várja kedves vendégeit egy igazán családias, hangulatos szálláshellyel Pécel csodálatos régiójában. Bizonyára Ön is érzi néha, hogy el kellene szabadulni a nagyvárosi forgatagból és lazítani egy kicsit az egész éves teendők közepette. Ez a hely tökéletes erre a célra!

A szobák megfelelő felszereltsége biztosítja azt, hogy Ön és családja kellemesen érezze itt magát. Minden szoba rendelkezik WC-vel, zuhanyzóval, igényes és tiszta konyhával, hűtőszekrénnyel, mosogéppel és ebédlővel.

A környéken számtalan szórakozási lehetőség adott. Ha Ön például színházba, moziba vagy állatkertbe szeretne menni, nem kell más célpontot választania. Tekintse meg a település eseménynaptárát és ne maradjon le semmiről!
Jelenik Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, teljes ellátás, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, TV, rádió, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút


Booking.com