Zöldövezeti Vendégház

Zöldövezeti Vendégház (1)
Zöldövezeti Vendégház adatai:
cím:
Zöldövezeti Vendégház
3244   Parádfürdő
Kristály u. 91.
telefon:
36/364-978, 20/9651-337
fax:
36/364-978
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló A, vendégház
Leírás
Parádfürdő Észak-Magyarországon található és minden szempontból tökéletes lehetőségeket biztosít az aktív és a csendes pihenésre egyaránt. Ezt a régiót szeretik mindazok, akik a természetet részesítik előnyben és azok is, akik mindennapjaikat a nagyvárosi forgatagban töltik és ki szeretnének szabadulni a szürke hétköznapokból.

Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, akkor szedje össze családját, barátait és látogasson meg minket a Zöldövezeti Vendégházban, ahol egész évben szeretettel várjuk vendégeinket. Szobáinkban konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, TV és rádió található, a belső udvarban pedig egy szabadtéri tűzhely került kialakításra.

A környéken várakat, kastélyokat és múzeumokat látogathatunk, de ami a legfontosabb, lehetőség nyílik itt egy hatalmas túrázásra, sportolásra, csónakázásra, horgászásra is. Jöjjön el hozzánk!
Zöldövezeti Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, szauna, kastély, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com