Valentin Panzió

Valentin Panzió (1)
Valentin Panzió adatai:
cím:
Valentin Panzió
3244   Parádfürdő
Peres út 16.
telefon:
36/544-194
fax:
36/544-195
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.

Leírás
Parádfürdő Észak-Magyarország egyik legfelkapottabb helye. Mind a turisták, mind a helyiek nagyon szeretik az itteni légkört és atmoszférát, hiszen a vidék tökéletesen alkalmas a felhőtlen pihenésre. A Valentin Panzió a falu központjában helyezkedik el, csupán egy rövid sétára a híres fürdőtől. Ha pihenésre vágyik, ne keresgéljen tovább, legyen a mi vendégünk!

Szobáinkban családok és baráti társaságok számára ideális körülményeket teremtettünk. Az otthoni ízek kedvelői használhatják a  jól felszerelt konyhát, aki különlegességre vágyik, annak a saját és a környéken lévő éttermeket javasoljuk. A szobákban ezen kívül WC, zuhanyzó, rádió és televízió gondoskodik a teljes kényelemről.

A belső udvaron egy tűzhelyet és egy kertet alakítottunk ki, ahol főzni, sütni és partit rendezni egyaránt lehet. Az épülethez egy zárt parkoló is tartozik, ahol mindenki kényelmesen leparkolhatja járművét anélkül, hogy aggódnia kellene miatta. Önnek semmire se legyen gondja, egyedül a szálláshelyet foglalja le! Érezze jól magát nálunk!
Valentin Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: reggeli, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com