Freskó Szálloda Étterem

Freskó Szálloda Étterem (1)
Freskó Szálloda Étterem adatai:
cím:
Freskó Szálloda Étterem
3244   Parádfürdő
Kossuth u. 221.
telefon:
36/544-083
fax:
36/364-410
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló A
Leírás
Jöjjön el hozzánk Parádsasvárra és töltse itt az őszt, a tavaszt, a nyarat, vagy a telet családjával, barátaival együtt! Az év bármely szakában látogat el erre a csodaszép vidékre, itt minden körülmények között jól fogja magát érezni! Csodálatos természeti értékek, friss levegő és számtalan érdekesség, amely csak arra vár, hogy Ön felfedezze őket!

A szállás szobáiban vendégeinket teljes összkomfort várja. TV, rádió, zuhanyzó, WC és fürdőszoba, de ugyanakkor jól felszerelt konyha, hűtőszekrény és mikrohullámú sütő is gondoskodik arról, hogy a vendégek otthon érezhessék itt magukat. A belső udvaron kialakításra került egy udvari tűzhely, amely tökéletes helyszínt biztosít egy laza kerti partihoz.

Ez sem elég? Mielőtt elindulna, nézze meg a régió eseménynaptárát, hiszen sok olyan rendezvény részese lehet nálunk, amely nem hétköznapi élményt nyújt az ide utazó turisták és utazók számára! A Freskó Szálloda Étterem várja Önt sok szeretettel, az év 365 napján!


Freskó Szálloda Étterem paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, sporteszköz-kölcsönzés, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com