Tarna-Patak Panzió

Tarna-Patak Panzió (1) Tarna-Patak Panzió (2) Tarna-Patak Panzió (3)
Tarna-Patak Panzió adatai:
cím:
Tarna-Patak Panzió
3244   Parádfürdő - Recsk
Kenyeres u. 13.
telefon:
30/976-1275, 36/364-963
fax:
1/789-2255
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
A Mátra sok szempontból alkalmas arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges problémáktól és felfrissüljön egy csodaszép helyen, ahol a természeté és a friss levegőé a főszerep. Unja már a nagyvárosi forgatagot és szeretne végre egy kis szabad levegőt, madárcsicsergést, természetet maga köré? Jöjjön el a Tarna-Patak Panzióba, amely egész évben várja vendégeit sok-sok szeretettel!

Szobáink mindegyike fel van szerelve a klasszikus kényelmi funkciókkal. TV, konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó várja vendégeinket. A belső udvarban tűzhely és hangulatos környezet került kialakításra, amely tökéletes helyszínül szolgál a kerti partikhoz.

Mindössze néhány kilométerre található tőlünk a Kékestető valamint a híres melegvizes gyógyhely. A környezet tökéletesen alkalmas vadászatra, horgászatra, túrázásra, lovaglásra, de akár síelésre is. Látogasson el hozzánk minél előbb!
Tarna-Patak Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, rádió, szauna, kert, kutya/macska bevihető, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com