Parádi Kisvendéglő és Vendégház

Parádi Kisvendéglő és Vendégház (1) Parádi Kisvendéglő és Vendégház (2) Parádi Kisvendéglő és Vendégház (3)
Parádi Kisvendéglő és Vendégház adatai:
cím:
Parádi Kisvendéglő és Vendégház
3240   Parád
Kossuth u. 234.
telefon:
36/364-831, 30/955-9925
fax:
36/364-831
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Parád szinte az idők kezdete óta rendkívüli népszerűségnek örvend mind a magyar, mind a külföldi turisták, utazni vágyók körében. Akár családokról, akár baráti társaságokról van szó, nálunk mindenki jól érezheti magát, elsősorban a kelet-magyarországi természeti kincseknek és a páratlanul gyönyörű tájnak köszönhetően.

Itt üzemel a Parádi Kisvendéglő és Vendégház, ahol számtalan módon igyekszünk vendégeink kényelmét biztosítani. A vendéglői részben palóc és vadételek várják Önöket, bográcsolással és szállással egybekötve. Kóstolja meg házi konyhánkat, palóc specialitásunkat, vadételeinket és házi süteményeinket!

A szobákban színes TV, hűtőszekrény,  konyha, WC és zuhanyzó üzemel, az épületben pedig társalgó, billiárd és egyéb sportolási lehetőség várja a vendégeket. Zárt parkoló, túra-, üdülés- és szállásszervezés felső fokon, csak nálunk! Legyen a vendégünk!
Parádi Kisvendéglő és Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com