Kirilla Vendégház

Főszezonban igény esetén reggelit vagy félpanziós ellátást biztosítunk
Kirilla Vendégház adatai:
cím:
Kirilla Vendégház
7677   Orfű
Lapisi u. 2.
telefon:
72/498-244, 30/505-2336
fax:
72/498-244
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Orfű egy csodálatos hely, ahol az egész család kényelmesen eltöltheti a hétvégét, de akár egy hosszabb időszakot is. A Kirilla Vendégház egész évben várja kedves vendégeit kényelmes, barátságos környezetben, vendégszerető személyzettel. A szállás  maga önellátó, de reggelit természetesen minden nap biztosítunk.

A szobák mindegyikében található konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, zuhanyzó vagy fürdőkád és WC. Ezen felül televíziót, rádiót és légkondiciónálót is biztosítunk vendégeink részére.

A környéken számtalan érdekességet találhat az ide utazó. Lehetőség van gyógyfürdőzésre a gyógyulni vágyóknak, vadászatra, horgászatra, vitorlázásra, csónakázásra és természetjárásra. Éljen a lehetőséggel és hozza el családját erre a gyönyürű helyre!

Kirilla Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, állatkert, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com