Komp Étterem és Vendégház

Komp Étterem és Vendégház (1) Komp Étterem és Vendégház (2) Komp Étterem és Vendégház (3) Komp Étterem és Vendégház (4) Komp Étterem és Vendégház (5)
Komp Étterem és Vendégház adatai:
cím:
Komp Étterem és Vendégház
3933   Olaszliszka
Bodrog u. 2.
telefon:
47/358-512
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II., vendégház

Leírás
Az Olaszliszka település szívében található Komp Étterem és Vendégház egész évben nyitva áll kedves vendégei előtt és csak arra vár, hogy az ide látogatók minden kívánságát teljesítse. Ha Önnek minden vágya az, hogy kiszakadjon a szürke nagyvárosi hétköznapokból és friss levegővel töltse meg tüdejét, ez a hely ideális lehet az Ön és családja, barátai számára!

Az étterem finomabbnál-finomabb ételeket kínál, míg a vendégház szobái kényelmet és kellemes időtöltést biztosítanak. Konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, TV-vel, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt apartmanjaink minden igényt kielégítenek.

Ha elege van a túrázásból és egy aktív nap után főzőcskézni, sütögetni támad kedve a családdal, barátokkal, akkor is tökéletes helyen jár. Ha Észak-Magyarország és Olaszliszka, akkor Komp Étterem és Vendégház!
Komp Étterem és Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mosógép, zárt parkoló, étterem, büfé, TV, telefon, szolárium, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com