Bodrog-parti parasztház

Bodrog-parti parasztház (1) Bodrog-parti parasztház (2) Bodrog-parti parasztház (3) Bodrog-parti parasztház (4)
Bodrog-parti parasztház adatai:
cím:
Bodrog-parti parasztház
3933   Olaszliszka
Burgundia u. 3.
telefon:
30/392-3912
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
A Bodrog-parti parasztház egy ízlésesen berendezett, kényelmesen kialakított falusi jellegű szálláshely, amely egész évben nyitva áll kedves vendégei előtt. Maga a szállás egy csendes utcában található, a Bodrog-folyó partjához közel. A természetjárási lehetőségek mellett csónakázási és fürdőzési lehetőség is adott a környéken, így aki nyáron látogat el hozzánk, az könnyen felfrissülhet a nyári melegben.

A szállás szobái minden kényelmi funkciót tartalmaznak. Kényelmes ágyak, jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, WC és zuhanyzó került kialakításra az apartmanokban. Azoknak sem kell aggódniuk, akik kedvenceikkel utaznának, hiszen hozzánk mind kutya, mind macska behozható.

A környéken természetjárási és múzeumlátogatási lehetőség is adott, nem beszélve az észak-magyarországi régióra jellemző hegyekről és hatalmas erdőségekről. Szellőztesse ki fejét nálunk és legyen a Bodrog-Parti parasztház vendége!
Bodrog-parti parasztház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com