Park Szálloda és Fenyves Turistaház

Park Hotel Fenyves Turistaház
Park Szálloda és Fenyves Turistaház adatai:
cím:
Park Szálloda és Fenyves Turistaház
4431   Nyíregyháza-Sóstófürdő
Tölgyes út 68.
telefon:
42/501-360
fax:
42/501-366
nyitva:
január 20-december 20.
szállás típusa:
hotel *, turistaszálló B

Leírás
Nyíregyháza-Sóstófürdő nem csupán fantasztikus állatkertjéről, de amint a neve elárulja, hangulatos gyógyvizéről és fürdőhelyéről is ismert. Nyíregyháza városától mintegy 5 kilométerre fekszik, és autóbusszal, autóval, kerékpárral egyaránt könnyedén megközelíthető.

Ezen a vidéken terül el a Park Szálloda és Fenyves Turistaház, egy közel 4.5 hektáros területen. A környéket egy csodaszép park veszi körül, ahol nem csupán pihenni, de kirándulni, sportolni is lehet, ezen kívül tökéletesen alkalmas szabadtéri rendezvények lebonyolítására is.

A szállodában 38 szoba és 3 apartman található, amelyek minden kényelmi funkcióval el vannak látva. Éttermünkben konferenciák, esküvők és érettségi találkozók megrendezésére is lehetőség van. Tekintse meg honlapunkat és legyen a vendégünk!
Park Szálloda és Fenyves Turistaház paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, étterem, büfé, TV, telefon, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, állatkert, posta, benzinkút

Tagságok: Magyar Szállodaszövetség

Booking.com