Panoráma Hotel Noszvaj

Panoráma Hotel Noszvaj (1)
Panoráma Hotel Noszvaj adatai:
cím:
Panoráma Hotel Noszvaj
3325   Noszvaj
Dobó út 10/a
telefon:
36/563-010
fax:
36/563-012
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ****
szobák:
45
férőhely:
90

Leírás
A Panoráma Hotel Észak-Magyarország méltán híres vidékén található és egész évben várja kedves vendégeit néhány kellemes nap erejéig. Szakadjon ki a szürke hétköznapokból, hagyja maga mögött a fárasztó munkát és kapcsolódjon ki nálunk családja, barátai társaságában!

A hotel minden szobájában található minibár, felszerelt konyha, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó és fürdőkád. Ezen felül telefonnal és TV-vel is kedveskedünk vendégeinknek, hogy még teljesebb legyen az itt töltött idejük. A szállás szolgáltatásai között megtalálható a szauna, étterem, sporteszköz-kölcsönzési lehetőség, hatalmas társalgó és egy medence, ahol bárki kedvére felfrissülhet.

Felsorolni is nehéz, mennyi érdekesség várja az ide utazó turistát. A hely bővelkedik a természeti szépségekben, így ha Ön szeret kirándulni, szereti a friss levegőt vagy egyszerűen csak pihenni vágyik, jöjjön el hozzánk és legyen a vendégünk ezen a varázslatos helyen!
Panoráma Hotel Noszvaj paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zárt parkoló, étterem, szauna, szolárium, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Magyar Szállodaszövetség, HVG Klub

Booking.com