Noszvaji Nyaralóház

Noszvaji Nyaralóház (1)
Noszvaji Nyaralóház adatai:
cím:
Noszvaji Nyaralóház
6000   Noszvaj
Tölgyes u.
telefon:
70/240-3699
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
A Bükki Nemzeti Park szélén, Egertől mindössze 11 kilométerre várja Önt Noszvaj, amely egy csodálatos vidék, méltán közkedvelt a turisták körében. Itt épült a Noszvaji Nyaralóház, melynek ablakaiból varázslatos kilátás nyílik a környező tájra. A település lakossága mindössze 1700 fő, így aki szereti a nyugodt környezetet, annak ez a hely tökéletes célpont lehet.

A nyaralóban 6 fő elhelyezésére van lehetőség, komfortos körülmények között. Az épület tetőtér-beépítéssel rendelkezik. A földszinti hálóban egy franciaágy, míg a felső térben 4 különálló ágy kapott helyet. Szintén a földszinten helyezkedik el a jól felszerelt konyha, sütős gáztűzhely, mikrohullámú sütő, teafőző gép és sok olyan ezsköz, ami még kényelmesebbé teszi a konyhában való sürgést-forgást.

A környék is számtalan szórakozási lehetőséget rejt; vadászni, csónakázni, kirándulni és múzeumokat meglátogatni egyaránt van itt lehetőség.
Noszvaji Nyaralóház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, parkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, múzeum, kastély, vár, emlékmű, posta


Booking.com