Juli Mama Háza

Juli Mama Háza (1)
Juli Mama Háza adatai:
cím:
Juli Mama Háza
3325   Noszvaj
Arany J. u. 8.
telefon:
30/338-2605 20/438-1092
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Járt már Ön valaha Noszvajban? Ez az Észak-Magyarországon található település valóságos turistaparadicsom, ahol minden adott egy jó túrázáshoz, kiránduláshoz, természetjáráshoz. Itt található a Juli Mama Háza névvel illetett szálláshely, amely egész évben várja kedves Vendégeit az ország minden részéről.

Több szobával is rendelkezünk, így mind családok, mind kisebb baráti társaságok számára ideális lehet ez a környezet. A szobákban jól kialakított konyha, televízió, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, WC, fürdőkád és zuhanyzó gondoskodik a kényelemről. A szálláshoz ezen kívül egy zárt parkoló, egy udvar, azon belül is egy terasz és egy igényesen kialakított, biztonságos udvari tűzhely található.

Jöjjön el erre a csodaszép vidékre, horgásszon, csónakázzon, ismerje meg a régió nevezetességeit és érezze jól magát ezen a varázslatos helyen velünk!
Juli Mama Háza paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, TV, telefon, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com