Ibolya Vendégház

Ibolya Vendégház (1) Ibolya Vendégház (2) Ibolya Vendégház (3)
Ibolya Vendégház adatai:
cím:
Ibolya Vendégház
3325   Noszvaj
Kossuth út 19.
telefon:
36/463-201, 20/943-3450
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Pihenésre vágyik? Elege van már a szürke hétköznapokból és szeretné kifújni magát egy nyugodt, csendes helyen? Ne keresgéljen tovább, látogasson el az Ibolya Vendégházba, amely az észak-magyarországi Noszvaj település szívében található! Egész évben nyitva vagyunk, így akár télen, akár nyáron nyugodt szívvel ellátogathat hozzánk!

A szobákban minden az Ön és családja kényelmét szolgálja. Megfelelően felszerelt, könnyedén és kényelmesen használható konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó és fürdőkád biztosítják a kényelmet, de az épület több részét is otthonias légkörben alakítottuk ki. A belső udvarban sütési és főzési lehetőség kínálkozik az udvari tűzhelynek köszönhetően, de aki sportolásra vágyik, a sporteszköz-kölcsönzési lehetőségnek köszönhetően szintén jól érezheti magát nálunk.

Tekintse meg a régió eseménynaptárát és legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen!
Ibolya Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com