Árpád Vendégház

Árpád Vendégház (1)
Árpád Vendégház adatai:
cím:
Árpád Vendégház
3325   Noszvaj
Árpád u. 8.
telefon:
36/463-010, 20/388-8795
fax:
36/463-010
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
szobák:
3
férőhely:
6(+4)
ár / fő:
2500 - 2800 HUF

Leírás
Noszvaj település Észak-Magyarország vadregényes tájain található, és természeti addotságainak köszönhetően minden évben rengeteg turistát és pihenni vágyó embert vonz magához. A hegyek és a friss levegő tökéletesen alkalmasak arra, hogy az utazó kipihenje itt fáradalmait és feltöltődjön energiával.

Itt épült meg néhány évvel ezelőtt az Árpád Vendégház, amely egész évben sok szeretettel várja a vendégeket. A szobákban minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere. Hűtőszekrény, konyha, mikrohullámú sütő, tűzhely, TV, zuhanyzó és WC. A belső udvaron tűzhelyet alakítottunk ki, ahol sütni és főzni tudnak éhes vendégeink.

A környéken többek között teniszezési, lovaglási, természetjárási, csónakázási, horgászási és múzeumlátogatási lehetőségek kínálkoznak. Jöjjön el hozzánk és legyen a vendégünk!
Árpád Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, kastély, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com