Marczal Vendégház

Marczal Vendégház (1) Marczal Vendégház (2) Marczal Vendégház (3) Marczal Vendégház (4) Marczal Vendégház (5) Marczal Vendégház (6)
Marczal Vendégház adatai:
cím:
Marczal Vendégház
2675   Nógrádmarcal
Rákóczi u. 28.
telefon:
20/9694-480
fax:
26/380-995
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Ugye Ön is vágyik néha arra, hogy elszakadjon a szürke hétköznapoktól és kikapcsolódjon egy kicsit, távol a munkától és a problémáktól? A válasz természetesen igen, hiszen kinek ne lenne néha egy kis lazításra szüksége? Tökéletes célpont lehet az Ön és családja számára Nógrádmarcal, ez a Cserhát és Ipoly között elhelyezkedő kicsiny település.

Nyugodt kikapcsolódást ajánlunk és biztosítunk mindenkinek, aki a Marczal Vendégházba ellátogat és eltölt itt néhány felejthetetlen napot. Annak érdekében, hogy az itt eltöltött idő valóban felejthetetlen legyen, minden apartmanunkat felszereltük TV-vel, hűtőszekrénnyel, tusolóval és igényes konyhával. Apartmanjaink 3 és 4 fő elszállásolására alkalmasak, a lazítást pedig szauna és pezsgőfürdő teszi még teljesebbé.

A környéken szabadtéri sütési és főzési, kerképározási, ping-pongozási, hintázási és lengőtekézési lehetőség adott, így az aktív pihenés minden feltétele biztosított. Mire vár még?
Marczal Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, tűzhely, mikro, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, kerékpárok

Környék szolgáltatásai: lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szauna, múzeum, kastély, vár, mozi, posta

Tagságok: Falusi Turizmus Országos Szövetsége

Booking.com