Knáb Panzió

KNÁB PANZIÓ
Knáb Panzió adatai:
cím:
Knáb Panzió
6345   Nemesnádudvar
Széchenyi u. 25.
telefon:
79/478-060
fax:
79/478-466
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.
szobák:
17
férőhely:
51
ár / fő:
3100 - 5400 HUF

Leírás
Engedje meg, kedves Utazó, hogy bemutassuk Önnek ezt a fantasztikus régiót és a Knáb Panziót, amely Kiskunhalas és Baja között található, az Alföldi régió egyik legcsodálatosabb bortermő vidékén! Mellettünk található a Dunavölgyi-főcsatorna, amely tökéletes szórakozást nyújt az egész családnak. Ezen a területen egy szabadidőpark került kialakításra, ahol focipályát, strandot, röplapdapályát és játszóteret találunk, de természetesen egy szalonnasütőhely is kialakításra került itt.

A panzió 50 fő elszállásolására képes, de az udvarról egy konferenciaterem is megközelíthető, ahol további 60 fő vehet részt trainingeken, bemutatókon, továbbképzéseken.

Falumúzeum, babamúzeum, bormúzeum, csodálatos freskókkal díszített templomok és horgászati lehetőség... csupán néhány azon lehetőségek közül, amik Önre és családjára várnak ezen a csodálatos, izgalmas helyen.
Knáb Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, mosógép, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, büfé, TV, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, strand, vízpart, múzeum, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás

Tagságok: Vendégváró Bácska Egyesület

Booking.com