Juhász Ház

Természeti környezet, 10 km-en belül: Balaton, Keszthely, Hévíz 2.5 km, Kehidakustyán
Juhász Ház adatai:
cím:
Juhász Ház
8371   Nemesbük
Szőlőhegyi út 16.
Érdeklődés:
2531 Tokod, Béke út 44.
telefon:
33/468-824, 20/325-6941
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
Leírás
Pihenésre vágyik? Elege van az állandó stresszből, a szürke hétköznapokból és a nagyváros zajos forgatagából? Engedje meg, hogy meghívjuk Önt a Balaton közelében található Nemesbük településre, ahol a Juhász Ház egész évben tárt karokkal fogadja pihenni vágyó vendégeit!

Természetközeli környezetben, 10 km-re a Balatontól sok látnivaló akad, szórakozásra pedig számtalan lehetőség kínálkozik. A strandolási, lovaglási, természetjárási és horgászati programok mellett múzeumokat, kastélyokat is láthat az erre vetődő utazó.

Szobáinkban minden szükséges kényelmi berendezés megtalálható, az udvarban pedig főzési és bográcsozási lehetőségek adottak. Foglalja le szállását telefonszámaink segítségével még ma!
Juhász Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, kastély, vár, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com