Thermál Panzió

A város központjában, közvetlen átjárási lehetőség a Mórahalmi Gyógyfürdőbe Thermál Panzió (2) Thermál Panzió (3)
Thermál Panzió adatai:
cím:
Thermál Panzió
6782   Mórahalom
Szegedi út 1/b.
telefon:
62/580-242
fax:
62/580-243
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás

2009 árjegyzék

Mórahalom a Dél-Alföldön található, Szegedtől mintegy 21 kilométerre. Ez a dinamikusan fejlődő kisváros évről-évre egyre több turistát vonz magához, ami a látnivalók tekintetében érthető is. Vonzerejét elsősorban természeti kincseinek, jó levegőjének és a csendes atmoszférájának köszönheti.

Itt várja Önt és családját barátaival együtt a Thermál Panzió, ahol 18 kétágyas, zuhanyzós szoba és 2 négyágyas apartman áll a vendégek rendelkezésére. A szobákban minden kényelmi berendezés megtalálható. Akad itt TV, hajszárító, telefon és minibár, de ezen felül internet-elérés és miniszéf is jár minden hozzánk ellátogatónak.

Az épülethez egy zárt parkoló is tartozik, ahol vendégeink nyugodtan elhelyezhetik gépjárműveiket, de ezen kívül uvdarunkban főzőhely és grillező is található.

Thermál Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, mosógép, zárt parkoló, bár, mozgássérült-barát, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com