Napkelte Vendégház

Napkelte Vendégház (1) Napkelte Vendégház (2)
Napkelte Vendégház adatai:
cím:
Napkelte Vendégház
3893   Mogyoróska
Rákóczi u. 1/a
telefon:
46/387-543
fax:
46/308-501
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I., turistaszálló B, vendégház
Leírás
Ugye milyen jó lenne egy csodálatos hegy tetejéről, a friss levegőben és a természet lágy ölén megszemlélni a Napkeltét egy vendégszerető szállás szobájából, tornácáról? Ha tetszik Önnek az ötlet és szívesen kiszakadna a szürke hétköznapokból hogy feltölthesse tartalékait, jöjjön el a Napkelte Vendégházba, amely egész évben nyitva áll a vendégek előtt!

Észak-Magyarország egyik leghangulatosabb szállását kínáljuk Önnek. A szobákban minden megtalálható, amire csak szükség lehet a pihenés során. Jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó, fürdőkád és TV. A belső udvarban egy udvari tűzhely és egy zárt parkoló került kialakításra.

Mielőtt ellátogat hozzánk, ismerkedjen meg a régió eseményeivel, helyszíneivel, hiszen számtalan szórakozási lehetőség kínálkozik errefelé. Gyógyfürdő, szauna, természetjárás, vadászat, kirándulás... ez mind-mind Önre, családjára és barátaira vár!
Napkelte Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, telefon, szauna, szolárium, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, vár, emlékmű, mozi, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com