Hosszúföldi Túristaház

Iskolás csoportoknak 20 fő felett, 3 éjszakától: -20% kedvezmény
Hosszúföldi Túristaház adatai:
cím:
Hosszúföldi Túristaház
3893   Mogyoróska
Fő út 8.
telefon:
46/387-558
fax:
46/387-558
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló B
Leírás
Mogyoróska Magyarország egyik legészakibb részén található, nem messze a határtól. A friss levegőnek és a természeti kincseknek köszönhetően új és visszatérő vendégeink is szívesen járnak erre, hiszen a vidék tökéletesen alkalmas ahhoz, hogy az ember felfrissüljön a dolgos hétköznapok után.

Itt várja Önt és kedves családját a Hosszúföldi Turistaház, ahol minden kényelem adott és könnyedén elérhető. Szobáink mindegyike fel van szerelve konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, WC-vel, zuhanyzóval és fürdőkáddal. A belső udvaron tűzhelyet alakítottunk ki, ahol közös családi programok, főzések és sütések szervezhetők.

A környéken természetjárási, vadászati, horgászati, múzeumlátogatási lehetőségek kínálkoznak az állandó regionális programok mellett. Ne legyen rest, válasszon minket!
Hosszúföldi Túristaház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, félpanzió, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, étterem, büfé, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, posta


Booking.com